Click for English version

De Verffabriek

De Verffabriek is dé plek waar Gerti Bierenbroodspot woont en werkt. Een geweldig locatie midden in het centrum van Amsterdam. Gelegen in het bruisende Spiegelkwartier en naast het Rijksmuseum! Het pand was ooit een ambachtelijke metaalfabriek en heeft haar industriële sfeer altijd behouden.

Ongepolijste omgeving

Deze ongepolijste omgeving vormt een prachtig decor voor Bierenbroodspots werk. De monumentale schilderijen, grote bronzen, albasten sculpturen staan er ongestoord en sereen opgesteld tussen de stevige muren en hoge plafonds. De glazen overkapping zorgt voor het echte Hollandse licht. Op deze inspirerende locatie wordt het werk permanent tentoongesteld. Je kunt er dwalen tussen verf, kwasten, doeken en sculpturen.

En je vindt er bijzondere werken als de Codex Bierenbroodspot, gobelins, kamerschermen, grafiek en veel, heel veel boeken. De veelzijdigheid van Bierenbroodspot is ongekend!

Ontmoeten

De Verffabriek is ook de plek van ontmoetingen. Er worden met regelmaat lezingen georganiseerd met de kunstenaar, die kenbaar worden gemaakt via de Nieuwsbrief. Bierenbroodspot is een geweldige en bevlogen spreker. Met haar mooie verhalen neemt ze je mee op reis. Een reis vol spannende belevenissen uit de vele inspirerende, archeologische reizen die zij maakte rondom de Middellandse Zee.

Rust en aandacht

De Verffabriek is een bijzondere plek, waar u op afspraak de kunstwerken rustig en aandachtig kunt bekijken met uitleg en toelichting van de kunstenaar zelf. Op deze website kunt u veel werken alvast bekijken en via het contactformulier de prijzen van de werken opvragen.

Maak een afspraak in De Verffabriek
CLICK AND MAIL!

Of bel met Karin van der Beek:
06 22247195

Schrijf u via de contactpagina in voor de Nieuwsbrief om niets te missen!

ADRES
De Verffabriek
Lange Leidsedwarsstraat 87, Amsterdam.

(Bij een bezoek houden wij ons aan de corona regels van het RIVM)